Islàndia

És el viatge ideal per descobrir tota la força de la natura,
hi trobarem tots els elements, aigua, gel i foc: rius abundosos, cascades altíssime, glaciars, gèisers, volcans, aigües sulfuroses.
El nostre viatge fou de dotze dies fent una ruta circular a l'illa amb lloguer de cotxe i allojament en hotels. Agost 2022

img

Reykjavík

L'entrada a Islàndia es per l'aeroport internacional de Keflavík (KEF), aqui fem el lloguer del cotxe –un SUV amb GPS emparellat amb el mòbil–, no ens demanen fiança.
Primer contacte amb la capital, aconsellem un allotjament al centre ja que la zona comercial i d'oci és a poca distància a peu, deixem les maletes i busquem un aparcament al carrer.
Aqui ens adonarem que el clima, humit i ventós no és cap broma, recomanem un bon equipament Goretex que agunti la pluja, al mes d'agost 15°C, però sensació de 8°C.
Visitar tota la ciutat dóna molt més del que ens pensàvem, els carrers peatonals de Laugavegur i Skolavordustigur amb botigues de roba, bars, restaurants, la famosa botiga de gelats, la parada de frankfurts, el restaurant de sopes dins d'un pa, les cases amb les façanes pintades, etc.
L'entrada a l'església és gratuita, val la pena pujar al campanar, 7 € i es pot veure una bonica panoràmica de tota la ciutat.