ESMORZAR DE FORQUILLA

Els nostres avis ho tenien clar i tenien aquesta dita, "esmorzar com un rei, dinar com un príncep i sopar com un pobre".
No vol dir que ho haguèm que fer al peu de la lletra, però si considerar l'esmorzar l'àpat més important del dia, per tant, aquí uns oferim una sèrie llocs, on segur que us satisfaran.

img

Santa Pau - Can Pauet

És un lloc únic de Santa Pau, on trobareu tota mena d'embotits i carn a la brasa, els hiverns s'hi està bé a la vora del foc mentre cou la carn al foc a terra, aprofiteu per preguntar "Quin temps farà?", en Pauet us explicarà amb tota mena de detalls la llei de temps que farà, ja que per any nou va fer la prova de la ceba, que segurament està exposada a l'entrada del bar. Un lloc recomanable per un esmorzar amb força calories.

img

Puigpardines - Restaurant Verntallat

Al mig de la plana de la Vall d'en Bas i enfront del pont elevat del túnel de Barcons es troba el restaurant de la Cooperativa, al costat de la botiga de queviures –ideal per a fer compres de productes de la comarca–, compta amb un ampli jardí per jugar la mainada, la seva especialitat és la carn a la brasa amb pa amb tomata. Productes de proximitat. De vegades cal tenir una mica de paciència, ja que sol estar molt concorregut.

img

Hostalets d'en Bas - Can Font

Restaurant típic de la vall d'en Bas, després d'una caminada matinal o bé una pedalada, està bé fer un bon esmorzar, de cassola o carn a la brasa amb allioli, disposa d'un petit aparcament a la part del darrere.